In je flow, uit je flow en alles daartussen

Home/Uncategorized/In je flow, uit je flow en alles daartussen

In je flow, uit je flow en alles daartussen

In je flow, uit je flow en alles daartussen

 

In de maand juli zat ik helemaal in mijn flow 오토캐드 2015 한글판. Er kwam allerlei moois op mijn pad en ik viel van het een in het andere. Ik vond een mooie tent om in te dansen, zag de mogelijkheid om eindelijk de vollemaansviering neer te zetten, vroeg om hulp waar nodig, assisteerde bij een fijne zomerworkshop, genoot van het mooie weer, werkte met plezier aan een serie nieuwe flyers 낭만닥터 김사부 다운로드. Het leven liep gewoon vanzelf. Het stroomt zoals we dat dan noemen.

En terwijl ik enthousiast op een terras zit te vertellen over mijn dansplannen, kwam dat ene berichtje 숫자 폰트. We hebben een vacature en denken aan jou. Heb je belangstelling?

Bijzonder hoe dat telkens toch weer werkt. Op het moment dat ik het loslaat, even niet bezig ben met die baan, komt het naar me toe 컬러풀 애니.

En daarna begon het gedoe. In mijn hoofd. Een eerste gesprek. Er zijn meerdere kandidaten. De inhoudelijke taak kan ik goed, maar word ik er blij van Download Signal 1? Het geeft zekerheid. Wil ik dit wel, past dit wel, word ik het wel. Wordt het niet teveel in combinatie met de geplande dansactiviteiten? Wil ik het wel, word ik het wel, mag ik ook nee zeggen en wachten op iets waar ik blij van word 윈도우 7 64 비트? In mijn hoofd ontstaat een herhalend terugkerend gedachtenpatroon als een soort mantra; wil ik het wel, word ik het wel, is dit het juiste? Mijn hoofd maakt overuren Download the Peruse Bible. Ik redeneer het kapot en weet uiteindelijk niet meer wat ik nu echt wil.

Hoe het me kan verlammen, mijn flow tot stilstand bracht, lusteloos rondhangen op de bank, wachten op duidelijkheid 윈도우7 부팅 iso. Een wandelend hoofd worden. En het effect hiervan op mijn lijf. Niet meer vooruit te branden, schreef ik op facebook, nergens zin in, onzeker, moe, teveel rondmalende niet helpende gedachten Download to you.

Verstand en gevoel in gevecht met elkaar, een worsteling. Ik maak het tot een worsteling. Ik dans ermee en voel dat wat er ook uitkomt dat het goed is Download a self-introduction sample. Elke uitkomst is goed. Ik geef me over.

Het verlossende telefoontje. Ik krijg de baan niet. Er is opluchting. We maken een nieuwe afspraak over twee maanden. Er liggen waarschijnlijk nog andere klussen waarvoor ik mijn talenten kan inzetten. We blijven in gesprek. Daar word ik blij van.

En vandaag mezelf weer in beweging brengen. Waar was ik ook al weer allemaal mee bezig?  Afstemmen op mijn lijf, voeten op de vloer, muziekje op. langzaam weer in mijn ritme komen.

Een grote les was het, gratis aangeboden door het universum om ervan te leren en me te blijven verbinden met mijn grond, mijn hart en mijn hoofd. Blijven vertrouwen, op mezelf, mijn mogelijkheden, de kansen die ik krijg, op de momenten dat alles samenvalt.

Gewoon blijven dansen!

 

Op zaterdagochtend 2 september dansen we met het vloeiende ritme

Meer weten klik hier

 

One Comment

  1. hans augustus 24, 2017 at 4:49 pm - Reply

    Keep on dancing! Moet het nu misschien zo zijn, geen andere baan.
    Wie weet later wel een nog betere mogelijkheid waardoor beide beter te combineren zijn.
    Succes en plezier met de volgende wave

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.