Home/Agenda/Zaterdag

In je Flow – Uden

Drie open lessen.

We starten de ochtend door aandacht te geven aan de verschillende delen van ons lijf; een bodyscan.  Daarna is er ruimte om je eigen dans te dansen of in contact te dansen. Er zijn geen pasjes te leren en ervaring is niet nodig. Binnen de organische structuur van de 5 ritmes (vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil) dans je jouw unieke beweging en geef je lichamelijk expressie aan wat er in je leeft. Door meer contact te maken met je lijf, hoofd en hart, sta je met meer belichaming en bezieling in je dagelijks leven; een heerlijke work-out voor je lichaam en geest. Ervaren of beginner maakt niet uit. Of je de ritmes voor de 100ekeer danst of voor de eerste keer; elke dans is nieuw, elke moment is anders.

Data: 16 juni
Locatie: Flow Uden, Nieuwe Markt 3C, Uden
Tijdstip: 10.30 – 12.30
Jouw investering:€ 15,–
Aanmelden is noodzakelijk via info@rian5ritmes.nl

 

 

 

SOUL SPACE

Een dagworkshop in samenwerking met Marianne van Oorschot.  Een mooie combinatie van dans en zang op een prachtig industriële locatie in Veghel. We vertoeven in drie authentieke ruimtes. Dansen van de de vijf ritmes in een unieke dansstudio op de derde verdieping (met lift bereikbaar) waar je een prachtig panorama hebt over het terrein en het dorp. De lunch gebruiken we in het museum SieMei van Stichting Cultureel Erfgoed. De middag bevrijden we onze stem in een oude graansilo. Een magische plek waarin je betoverd wordt door een bijzondere akoestiek.

Muziek, dans, beweging, zang en vibraties hebben een positieve invloed op ons denken, voelen, emoties en handelen. Het brengt beweging in ons energiesysteem. Laat de muziek in je komen en in je bewegen, dans om vrij te worden in lichaam en geest, zodat je levensenergie gaat stromen en er ruimte komt om jouw unieke zelf te bekrachtigen. Ontdek jouw klank en ervaar hoe jou stem, ademhaling en lichaam prachtige instrumenten zijn om je te bevrijden, je eigen ruime in te nemen en in je kracht te gaan staan.

De plek waar we dansen geeft je een gevoel van ruimte. De ronding en akoestiek van de graansilo geven je een geborgen gevoel en kan je verwonderd worden door je eigens tem. De samenklanken van de groep die samenvloeien zijn indrukwekkend. Het is een gevoel wat niet in woorden uit te drukken is, je kan het alleen ervaren. Er is ruimte voor jouw individuele klank.

Wanneer: zaterdag 26 mei
Locatie: CHV Noordkade, Verlengde Noordkadde 10-12, 5462 EH  Veghel (gratis parkeren)
Tijdstip: 10.00-17.00
Jouw investering:€ 75,–. Vroegboekkorting tot 1 mei € 65,–. Je aanmelding is definitief na betaling en kan via info@rian5ritmes.nl

Breng mee: lunch om te delen met elkaar, flesje water, gemakkelijk zittende kleding in laagjes om in te bewegen, fleecedekentje om over je heen te leggen.

 

Annuleringsvoorwaarden:
De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn kan de workshop geannuleerd worden tot 4 dagen voor de start.
Annuleren tot twee dagen vooraf, 50% van je investering
Annuleren een dag vooraf, op de dag zelf of niet annuleren, 100% van je investering.