Home/De 5 ritmes

5r19bDe 5 ritmes

De 5 ritmes is dans en meditatie tegelijkertijd; een actieve bewegingsmeditatie 트루 라이즈. Je leert geen pasjes,  je danst jouw eigen unieke dans, alleen, met elkaar of met de groep. De ritmes zijn: vloeiendstaccatochaoslyrisch en stilte Download Grey Raven. Elk ritme nodigt uit tot een andere manier van bewegen. Samen vormen de 5 ritmes een wave, een golf van energie, die zich opbouwt in intensiteit en weer afneemt Download katok photo. Belangrijk is dat je jouw energiestroom volgt en die kan telkens anders zijn, de ene keer dans je ingetogen en de andere keer wild en uitbundig. De ene keer dans je vooral op jezelf en de andere keer vind je het leuk om de dans met de ander aan te gaan Windows 10 pro genuine. Voordat we een wave dansen, bereiden we ons lichaam voor, door aandacht te geven aan alle afzonderlijke lichaamsdelen.

We dansen op muziek uit allerlei genres en werelddelen Download The Puffy Rescue Dubbing. Iedereen kan de 5 ritmes dansen, jong of oud, stijf of lenig, ervaren of beginner. Elke dans is uniek, elke ervaring is anders. Er is ruimte voor al je ervaringen zoals blijheid, boosheid, verdriet of angst.  Je wordt uitgenodigd om te dansen wat er op dat moment in je leeft Latest 2019 September. Het is een oefening om met aandacht aanwezig te zijn en vanuit je centrum te bewegen.

Door telkens opnieuw de 5 ritmes te dansen merk je dat je flexibeler wordt in lichaam en geest Star1 AI. De 5 ritmes helpen je om in balans te blijven, geven energie, ontspanning en plezier want dansen is ook gewoon leuk om te doen.

De 5 ritmes zijn het levenswerk van Gabrielle Roth New York (1941 – 2012) ), artiest, muzikant, danser, schrijver, en westers sjamaan Download the movie Smuggling. Zij is een inspirator en heeft vele workshops gegeven over de hele wereld. Ze heeft meer dan 20 cd’s uitgebracht, enkele dvd’s en schreef drie boeken waarvan er twee in het Nederlands vertaald zijn: “Dans het leven” en “Dansend naar Extase” 안드로이드 webview 첨부파일. Meer informatie kun je vinden op haar site

Als je komt dansen, is het prettig dat je makkelijke loszittende kleding draagt, bij voorkeur in diverse laagjes zodat je naar behoefte meer/minder kleding kunt dragen 위키드 1화. Breng ook een flesje water mee. Je kunt op blote voeten dansen of met lichte dansschoenen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je lichaam en eventuele fysieke beperkingen; ze vormen geen bezwaar om te dansen.

De 5 ritmes kun je op verschillende manieren dansen:
Open les waarbij we dansen met een thema. De docent zorgt voor de begeleiding door de wave (zondagochtend en vrijdagavond)
Open les met verkennende, verdiepende, lichaamsgerichte bewegingsopdrachten (zaterdagochtend)
Sweat Your Prayers waarbij we starten met een begeleide lichaamsmeditatie en daarna vrije ruimte om de wave te dansen (woensdagavond)
Workshop waarin je een hele dag/dagdeel/weekend met een thema danst en onderzoekt hoe dit bij jouw beweeegt (Sacred Pause 28, 29 en 30 december)

Kom en dans!