Sunday Morning Delight

Wat is er mooier dan de zondag te beginnen met een dans; jouw meditatie,  jouw beweging,  jouw “gebed” om  daarna geïnspireerd, open en helder de dag te vervolgen. We starten de ochtend/middag door ons lichaam wakker te maken en aandacht te geven aan de verschillende lichaamsdelen. Vervolgens dansen we door de 5 ritmes: vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil. Ervaren of beginner maakt niet uit. Of je de ritmes voor de 100ekeer danst of voor de eerste keer; elke dans is nieuw, elke moment is anders. Hoe vaker je ze danst, hoe meer verbinding je met je hoofd, hart en lichaam gaat ervaren.

We dansen op blote voeten of op dansschoenen, Draag kleding in laagjes zodat je naar eigen behoefte op temperatuur blijft.

Op deze zondagochtenden begeleid ik het eerste gedeelte van de dans door je mee te nemen in een bodyscan. Daarna dansen we een wave door de 5 ritmes en wordt je vooral ondersteund door de muziek.

Waar en Wanneer
Vrije inloop. We dansen (bijna) wekelijks. Aanmelden niet nodig. 
10.30 – 12.30. Muziek draait vanaf 10.15 uur.
We dansen in Schijndel of in Den Bosch. Zie hieronder de locatie.

29 januari Pand 18 – Den Bosch

5 februari Pand 18  – Den Bosch met Dirk Jan Dullemond

12 februari Pand 18 – Den Bosch

19 februari Geen dans

Vanaf 26 februari weer wekelijks in het Gasthuis in Schijndel

 

Locatie het Gasthuis – Schijndel
Kapel Het Gasthuis. Lidwinahof 70, Schijndel. Parkeren kan in de parkeervakken voor Het Gasthuis. De parkeerplekken daar zijn beperkt. Je vind voldoende parkeerplaats in de wijk of op de parkeerplaats op de hoek van de Gasthuisstraat en de Jan van Amstelstraat. Dit is 1 minuut lopen van de locatie. Komende vanuit Den Bosch, rijd je de Gasthuisstraat in. Aan het einde van de straat vind je aan je linkerhand voldoende parkeerplekken.

Locatie Pand 18 – Den Bosch
Pand 18, Sint Josephstraat 18, Den Bosch. Gratis parkeren in de  parkeergarage tegenover Pand 18.

Investering
€ 16 euro (met ingang van 2023) 17,–  per ochtend.
Betaling kan via pin, gepast contant, strippenkaart of vooraf overmaken op rekeningnummer
JCAM van Duijnhoven NL47INGB 0674 4598 65.

Strippenkaart
Als je vaker komt, kun je goedkoper dansen met een strippenkaart
€ 135 per 10 keer (vanaf januari 145 voor 10 keer)
€  72,50 voor 5 keer (vanaf januari 75 voor 5 keer
De strippenkaarten zijn een half jaar geldig, Als er omstandigheden zijn, waardoor je de strippenkaart niet op tijd kunt opmaken, graag vooraf contact met mij zodat we een passende afspraak kunnen maken. Gaan lessen niet door vanwege b.v. ziekte of een lockdown dan wordt de geldigheidsperiode verlengd. 

 

Richtlijnen 5 Ritmes Sweat Your Prayers

Het is altijd een goed idee om te starten met dansen op jezelf, contact te maken met hoe je je voelt op dit moment, hier en nu en in je leven in zijn algemeenheid. Je kunt een intentie zetten voor jezelf en, je relaties of de wereld om je heen aan het begin van de dans.

Als je met iemand wil dansen, check dan of de danser toestemming geeft om samen te dansen voordat je aanraakt of in iemands persoonlijke ruime komt. 

Als je er niet zeker van bent of de ogen zijn gesloten, is het NEE. Probeer dit te respecteren en neem het niet persoonlijk

Hoe zeg je NEE “nonverbaal”? Draai weg, dans weg, beweeg je handen naar je hart als in een gebed.

Hoe zeg je JA “nonverbaal”? draai naar iemand toe, beweeg dichterbij, open je handpalmen. 

Love to see you shine