Sunday Morning Delight

Wat is er mooier dan de zondag te beginnen met een dans; jouw meditatie,  jouw beweging,  jouw “gebed” om  daarna geïnspireerd, open en helder de dag te vervolgen. We starten de ochtend/middag door ons lichaam wakker te maken en aandacht te geven aan de verschillende lichaamsdelen. Vervolgens dansen we door de 5 ritmes: vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil. Ervaren of beginner maakt niet uit. Of je de ritmes voor de 100ekeer danst of voor de eerste keer; elke dans is nieuw, elke moment is anders. Hoe vaker je ze danst, hoe meer verbinding je met je hoofd, hart en lichaam gaat ervaren.

We dansen op blote voeten of op dansschoenen, Draag kleding in laagjes zodat je naar eigen behoefte op temperatuur blijft.

Op deze zondagochtenden begeleid ik het eerste gedeelte van de dans door je mee te nemen in een bodyscan. Daarna dansen we een wave door de 5 ritmes en word je vooral ondersteund door de muziek.

Wanneer

De maanden mei en juni wekelijks met Rian behalve 9 juni.

9 juni met Dirk Jan

Aanmelden niet nodig. 
10.30 – 12.30. Muziek draait vanaf 10.15 uur.

Waar
Voormalig kapel Het Gasthuis, Lidwinahof 70, Schijndel. Parkeren kan in de parkeervakken voor Het Gasthuis. De parkeerplekken daar zijn beperkt. Je vind voldoende parkeerplaats in de wijk of op de parkeerplaats op de hoek van de Gasthuisstraat en de Jan van Amstelstraat. Dit is 1 minuut lopen van de locatie. Komende vanuit Den Bosch, rijd je de Gasthuisstraat in. Aan het einde van de straat vind je aan je linkerhand voldoende parkeerplekken.

Investering
€ 17 euro per ochtend.
Betaling kan via pin, gepast contant, strippenkaart of vooraf overmaken op rekeningnummer
JCAM van Duijnhoven NL47INGB 0674 4598 65.

Strippenkaart
Als je vaker komt, kun je goedkoper dansen met een strippenkaart
€ 145 per 10 keer
€  75 voor 5 keer
De strippenkaarten zijn een half jaar geldig, Als er omstandigheden zijn, waardoor je de strippenkaart niet op tijd kunt opmaken, graag vooraf contact met mij zodat we een passende afspraak kunnen maken. Gaan lessen niet door vanwege b.v. ziekte of overmacht dan wordt de geldigheidsperiode verlengd. 

Richtlijnen 5 Ritmes Sweat Your Prayers

Het is altijd een goed idee om te starten met dansen op jezelf, contact te maken met hoe je je voelt op dit moment, hier en nu en in je leven in zijn algemeenheid. Je kunt een intentie zetten voor jezelf en, je relaties of de wereld om je heen aan het begin van de dans.

Als je met iemand wil dansen, check dan of de danser toestemming geeft om samen te dansen voordat je aanraakt of in iemands persoonlijke ruime komt. 

Als je er niet zeker van bent of de ogen zijn gesloten, is het NEE. Probeer dit te respecteren en neem het niet persoonlijk

Hoe zeg je NEE “nonverbaal”? Draai weg, dans weg, beweeg je handen naar je hart als in een gebed.

Hoe zeg je JA “nonverbaal”? draai naar iemand toe, beweeg dichterbij, open je handpalmen. 

Love to see you shine