Sunday Morning Delight

Wat is er mooier dan de zondag te beginnen met een dans; jouw meditatie,  jouw beweging,  jouw “gebed” om  daarna geïnspireerd, open en helder de dag te vervolgen. We starten de ochtend/middag door ons lichaam wakker te maken en aandacht te geven aan de verschillende lichaamsdelen. Vervolgens dansen we door de 5 ritmes: vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stil. Ervaren of beginner maakt niet uit. Of je de ritmes voor de 100ekeer danst of voor de eerste keer; elke dans is nieuw, elke moment is anders. Hoe vaker je ze danst, hoe meer verbinding je met je hoofd, hart en lichaam gaat ervaren.

We dansen op blote voeten of op dansschoenen, Draag kleding in laagjes zodat je naar eigen behoefte op temperatuur blijft.

Op deze zondagochtenden begeleid ik het eerste gedeelte van de dans door je mee te nemen in een bodyscan. Daarna dansen we een wave door de 5 ritmes en wordt je vooral ondersteund door de muziek.

Locatie
Kapel Het Gasthuis. Lidwinahof 70, Schijndel. Parkeren kan in de parkeervakken voor Het Gasthuis. De parkeerplekken daar zijn beperkt. Je vind voldoende parkeerplaats in de wijk of op de parkeerplaats op de hoek van de Gasthuisstraat en de Jan van Amstelstraat. Dit is 1 minuut lopen van de locatie. Komende vanuit Den Bosch, rijd je de Gasthuisstraat in. Aan het einde van de straat vind je aan je linkerhand voldoende parkeerplekken.

Waar en Wanneer
Vrije inloop. We dansen (bijna) wekelijks. Aanmelden niet nodig. 
10.30 – 12.30. Muziek draait vanaf 10.15 uur
6, 13 en 20 november
Locatie: Kapel het Gasthuis, Lidwinahof 70, Schijndel

Let op: Onderstaande data dansen we op een andere  locatie!
Pand 18, Sint Josephstraat 18, Den Bosch. Gratis parkeren in de  parkeergarage tegenover Pand 18.
27 november
4 december (met gastdocent Jup)
11 december: geen dans
18 december

1 januari 2023 Nieuwjaarsdans in het Gasthuis van 14.00 tot 17:00 
Vanaf zondag 8 januari dansen we weer in het Gasthuis

Investering
€ 17,–   per ochtend.
Betaling kan via pin, gepast contant, strippenkaart of vooraf overmaken op rekeningnummer
JCAM van Duijnhoven NL47INGB 0674 4598 65.

Strippenkaart
Als je vaker komt, kun je goedkoper dansen met een strippenkaart
€ 145 voor 10 keer
€  75 voor 5 keer
De strippenkaarten zijn een half jaar geldig, Als er persoonlijke omstandigheden zijn, waardoor je de strippenkaart niet op tijd kunt opmaken, graag vooraf contact met mij zodat we een passende afspraak kunnen maken. Gaan lessen niet door vanwege b.v. ziekte of een lockdown dan wordt de geldigheidsperiode verlengd. 

Love to see you shine