WordPress databasefout: [Table 'rianvanduijnhove_wp20062017.backupdb_t7fz_lstat' doesn't exist]
SELECT EXISTS (SELECT * FROM backupdb_t7fz_lstat WHERE wp = '35|175|121');

Rian - Rian5Ritmes
Home/Rian

Rian“Een reis van duizend mijl begint bij de eerste stap”

In 2003 maakte ik kennis met de 5 ritmes 해촉증명서. Wat mij het meest raakte in deze eerste les is dat er geen goed of fout is in het dansen van de 5 ritmes.

Door het dansen van de  5 ritmes ervaar ik hoe het is om op mezelf te dansen, in contact te dansen, onderdeel te zijn van een groep of van het grotere geheel ebs 수능 다운로드. Ik ervaar mijn levendigheid, mijn speelsheid, mijn blijheid en mijn bron van kracht. Ik voel waar ik soepel beweeg en waar het stroef gaat. Ik word me bewust wanneer ik met aandacht aanwezig ben en wanneer ik met mijn gedachten afdwaal. Ik voel waar ik blokkeer en kom in contact met mijn schaduwkanten.Door te dansen leer ik telkens opnieuw te vertrouwen op mijn basis, mijn adem, mijn lichaam, en open te staan voor mijn innerlijke stem die me de weg wijst om het goede te doen 아이폰 youtube 동영상. Het leert me om mijn lichaam en geest met elkaar te verbinden en te handelen vanuit mijn hart. Hierdoor vind ik bezieling in de dingen die ik doe. Ik word me bewust van de oneindige mogelijkheden die de dans en het leven in zich hebben Free download of The Sound Global.

Met hart en ziel ben ik het pad van de  5 ritmes opgegaan en vind er steeds weer nieuwe inspiratie. Ik ben een gepassioneerd 5 ritmes danser en sinds april 2011 gecertificeerd 5 ritmes® docent, opgeleid door Gabrielle Roth en staf Download Signal 9. Mijn jarenlange ervaring en bestudering van de 5 ritmes draag ik met veel liefde, compassie en enthousiasme uit.

Grote dankbaarheid naar mijn leraren en mededansers die me blijvend inspireren en doen beseffen dat de 5 ritmes een onuitputtelijke rijkdom in zich hebben Download the movie Split.

Naast de 5 ritmes heb ik opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van personeel en organisatie, coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling, bewustwording via het ITIP (ook wel School voor Leven en Werk genoemd) en meditatie Download The Letter of Father Jacob.

Rian