Bijna negen maanden later

Home/Uncategorized/Bijna negen maanden later

Bijna negen maanden later

Negen maanden geleden schreef ik mijn laatste blog en jee wat is er veel gebeurd .

 • Ik kreeg die baan Download The Marauder of Dystopia.
 • Ik gaf workshops; Sacred Pause, Dancing Voice en a Magical Journey op la Gomera.
 • Ik volgde de Trainingen bij NoMoreGurus zonder te wiebelen over mijn commitment cnblue.
 • Ik kocht dan eindelijk die nieuwe dj-apparatuur om mee te werken.
 • Ik kan de momenten waarop ik me zo alleen voel hanteren, diep door ademen en weet dat ook dit weer voorbij gaat 쿠마파크.
 • Beeindigde een jo-jo relatie. Ik blijf van hem houden en het is niet genoeg.
 • Ik werkte aan mijn gezondheid en viel een paar kilo af en ik draag nu al weer teveel met me mee 원피스 600. Voordeel is dat ik er sneller last van krijg en me sneller gemotiveerd voel om er aan te werken.

De belastingdienst weet nog steeds niet wat ze wil en heeft alsmaar meer tijd nodig om een oordeel te vellen over onze situatie, dus daar houden we ons maar niet mee bezig 한쇼 2014.

Er zijn nieuwe plannen:

 • Aanmelden voor de Heartbeattraining in 2019.
 • Samenwerkingsrelaties op het gebied van dans en creativiteit, dans en stem, er zijn zulke mooie combinaties mogelijk 인스타그램 사진 여러장.
 • Wil graag wat meer reizen; een vriend ziet het zitten met mij.
 • Ergens binnen nu en de komende twee jaar moet ik verhuizen . Ik heb spontaan ingetekend op een huis en sta op de eerste plaats 방탄소년단 idol 다운로드. Ik schrik me te pletter. Volgende week duidelijkheid.

En hoe ga ik dat dan weer allemaal doen?

Tja…..een voor een, stap voor stap 글래스 자막 다운로드. Het liefst doe ik alles  en ik vraag me steeds vaker af wat daar mis mee is; een gretigheid naar het leven. En ook hier en daar keuzes maken of voelen dat ik iets wil maar de tijd nog niet rijp is 코드기어스 반도. Ik kan steeds beter voelen welke keuzes ik wil maken. Het ge-emmer komt steevast nadat ik een vonk en enthousiasme voor een plan voel;  weet je het wel zeker, er zitten ook risico’s aan, dat andere is toch ook prima, moet je dat op jouw leeftijd nog wel willen, je hebt nog niet alles details op een rijtje, is het nu echt zo belangrijk, moet je niet wat meer tijd besteden aan je familie…..eindeloos die stroom van gedachten 패미컴 게임. Sommige zijn echt helpend en anderen niet. Het kaf van het koren scheiden.

Mijn baan geeft me grond, rust, fijne collega’s en financiele ruimte en ik voel me ook beperkt in mijn vrije tijd/creatietijd.

Ik trok een godinnenkaart: Dood en wedergeboorte en dit had ze me te vertellen. “Iets is stervende en dat moet je laten gaan zodat er iets nieuws geboren kan worden. Zo kennen we de dans van de aarde rond dood en geboorte als de seizoenen. Materie kan niet geschapen of verwoest worden;  hij verandert slechts van vorm. Zo is het ook met ons. Om met volle teugen en in heelheid te kunnen leven, moeten we alle aspecten van het leven accepteren zoals ze zijn, dus ook dood en wedergeboorte. Schud alles wat jou en heelheid in de weg staat van je af”.

Komende week duik ik een weekje onder in de wereld van visionquest, zweethut, vuurloop en ayahuasca en als ik dan weer boven kom…..wie weet?

In ieder geval gewoon blijven dansen!

 

Love to see you shine!

 

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.