Alweer ruim een maand geleden dompelde ik onder in de wereld van de zweethut, ayahuasca, vuurloop en visionquest bij de Tribal Warrior trainin van NoMoreGurus. Ik ben er uit gekomen met een focus, die ik nog niet eerder kende.

De zweethut liet me ervaren hoe ik omga met fysiek ongemak, hoe fijn het is om mijn angsten, dromen en verlangens te delen, te verwoorden.

De ayahuasca liet me onbedaarlijk lachen en de weg van de mens zien, diepe compassie met de ouder wordende en hulpbehoevende mens. De hele wereld draait om mij en iedereen is druk met zichzelf. Ik kan kiezen waar ik heen wil, ik kan in elke film spelen die ik wil, met elke emotie meegaan die zich aandient, ik kan naar het licht bewegen en naar het donker.

De vuurloop maakte me duidelijk dat alles zich op het juiste moment ontvouwt als ik vertrouw op de signalen van mijn lijf, bereid ben mijn gedachtenpatronen te onderzoeken, en erop vertrouw dat het juiste zich precies op het goede moment laat zien.  Hoe wonderlijk het leven als ik vertraag en de signalen leer waarnemen.

Ik heb ervaren hoe een krachtplek, steeds krachtiger wordt en hoe ik via mijn gedachten mijn lijf in beweging kan brengen naar mijn hart, mijn emoties en mijn instinct. Hoe mijn lijf feilloos aangeeft waar het blokkeert en wat ik nodig heb.

Een hele week buiten zijn, in de Drentse natuur. De natuur liet me zien waar mijn leven over gaat en wat er gebeurt als ik aandachtig aanwezig ben in de dingen die ik doe.

Komend weekend ga ik me weer verbinden met het vuur, bij de “”Firedance”” op de Dennenboomsche Hoeve. Deze keer niet als danser maar als “Guardian Angel” hetgeen wil zeggen dat ik de dansers ondersteun in hun proces.

Een andere tribe met hetzelfde doel; Je te laten leiden door je geestdrift om zo volledig mogelijk je passie en creativiteit te leven als je gegeven is. Blokkades te laten zien en te laten opbranden zodat niets je meer in de weg staat om je leven te leven zoals jij dit wenst.

Sky above me, earth below me and fire within me.