Dansen in maanlicht

Home/Uncategorized/Dansen in maanlicht

Dansen in maanlicht

Terwijl ik de deuren van het huis sluit voordat ik zo meteen ga slapen, kijk ik nog even naar de maan City of The Blind. De lucht is helder, ik ruik het gras en het is fijn om nog even buiten te zijn. Komende week gaat ie steeds voller worden, de maan.

Ik hou van de maan.  Toen mijn man nog mijn vriend was, keken we samen regelmatig naar de maan Red Velvet July 7. Via zijn sterrekijker keken we naar de Mare Tranquillitatis; latijn voor zee der rust. Een donkere plek op de maan; een mare oftewel maanzee. Ook de landingsplek van het eerste bemande ruimtetoestel op de maan, de Apollo 11 msvcp120_clr0400.dll 다운로드.

Later in het huwelijk, zo rond mijn veertigste (de periode van huisje, boompje, beestje, en is dit alles) kreeg ik behoefte aan een eigen plek in huis cl exe. Een plek waar ik kon schilderen, mediteren, schrijven, of gewoon even niets. De zolder werd daarvoor ingericht en ik herinner me nog een moment dat de volle maan door het dakraam naar binnen scheen en ik besloot (intuïtief) om een “maanbad” te nemen Download the registry. Ik kleedde me uit en stond naakt in het zacht maanlicht. Ik geloof dat ik toen voor het eerst ten volle besefte dat ik een vrouw was. Tijdens een therapie sessie werd me gevraagd om iets meer van mezelf te laten zien Download pdf editing. Ik schilderde de volle maan. Ik vergeet nooit de reactie van de therapeute die geraakt was door mijn schilderij. Oh, zei ze, ben je daar mee bezig? Uh, ja, zo iets 로지텍 스포트라이트 다운로드.

Nu, ruim twee levensfasen (van 7 jaar) verder, komen we maandag 7 augustus met vrouwen samen, om ons vrouw zijn te vieren, te verbinden met de natuur, met onze natuur, samen te dansen en de kracht van de maan te voelen 다운로드.

“Dansen in maanlicht”, in samenwerking met Pauline van Hezik en anderen die dit event mee gaan dragen.

Ik hoop dat je erbij bent.
Maandagavond 7 augustus
19.30 – 22.00 uur
Circustent bij Zorgboerderij de Locatie, De Gemeint 3, Vlijmen

Love to see you shine Download the Nexon plug!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.