Hooggeëerd publiek

Home/Uncategorized/Hooggeëerd publiek

Hooggeëerd publiek

 

Hooggeëerd publiek………. Happy Birthday Song.

Als kind hield ik al van evenementen en rituelen. Gefascineerd door de processie van de kerk die jaarlijks gehouden werd in mijn geboortedorp Download It with Sun Feng Gynecology. Jaloers op mijn nichtjes die mee liepen in witte lange jurken. De Pater die vanaf de kansel een vurige betoog hield over de missie, zijn stem verhief, zijn vinger naar de menigte wijzend en spugend bij elk woord dat hij sprak Deville Jewelry Bug Edition.

We speelden “”begrafenisje” in de tuin van mijn neefje. De beer onder de  kruiwagen, zelfgeplukte bloemen rondom. We liepen rondjes. Met een beddesprei om me heen, prevelde ik allerlei woorden Download the verb West German. We zongen en als afsluiting goot ik water uit de gieter.

In onze achtertuin bouwden we een circus. We organiseerden een quiz waarbij ik dan de quizmaster (Mies Bouwman) was, met een oude jurk van mijn moeder aan en een pruik op ollydbg 다운로드. De stijkplank werd lopende band en grote emmers dienden als drum/orkest.

We speelden cafeetje met allemaal zatlappen aan de toog. We bouwden een spookhuis in de schuur aws 스냅샷 다운로드. We reden met een oud wandelwagentje door de donker gemaakte ruimte. In de houten regenton zat iemand spook te wezen. Een ander bediende de lichtschakelaar Download lee munse song. Die moest bij binnenkomst een aantal keren snel aan en uit. En dan maakten we allemaal enge geluiden. Mijn moeder vond alles best zolang we alles maar opruimden en ik niet over mijn “toeren” raakte en er ‘s-nachts van ging dromen Download Lost Temple.

Afijn, zo wat jeugdherinneringen die naar boven komen, waarbij dat vrolijke enthousiaste kind weer helemaal tevoorschijn komt als ik op het terrein van de locatie loop 엠넷 영상. De hele maand augustus dansen we in een circustent op een mooie plek aan de rand van het Engelermeer.

Alle zondagochtenden in augustus: 6,13,20 en 27 augustus 무신사.
10.30 – 12.30 uur.
Deelname € 15,– of goedkoper met een strippenkaart.

De tent is te bereiken via Zorgboerderij De locatie, De Gemeint 3, Vlijmen.
Parkeren kan eenvoudig voor de deur of op de parkeerplaats van het Engelermeer.
Volg de richtingaanwijzers naar de tent. Neem 5 minuten extra tijd om naar de tent op het terrein te lopen.
Met een (OV) fiets vanaf het station Den Bosch is het 15 minuten (4,5 km) fietsen.
Meer info over de zorgboerderij op www.delocatie.nl

Love to see you shine!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.