Geen zin

Geen zin

Over zin, geen zin en onzin.

Gisteren naar bed gegaan met super veel energie en nieuwe plannen. Vanochtend werd ik wakker en terwijl ik me nog eens omdraai denk ik aan wat er vandaag allemaal te doen staat 듀오링고. Afgelopen zondag deed een van de speakers raar en sputterde en knetterde en knalde. Ik schrok me rot. Vette stress omdat het geluid uitviel en er al steeds meer dansers binnen stroomeden en de muziek niet werkte 니어 오토마타 데모. Ik vermoedde dat het aan de nieuwe kabel lag. Uiteindelijk heb ik de oude kabel gebruikt, die het nog wel doet maar ook af en toe een storing geeft. Gelukkig kreeg ik op de valreep de muziek werkende en weet ik nog niet waar het aan lag joomla.

En nu moet ik dus gaan testen, Ligt het werkelijk aan de nieuwe kabel of wat is er aan de hand. en daar heb ik dus zo GEEN ZIN in. Ik heb geen zin in mogelijke problemen, geen zin om alles op te gaan zetten, geen zin dat stel dat die kabel niet werkt ik hem weer terugmoet sturen en uit moet gaan zoeken hoe dat terugstuur systeem dan werkt, want ik heb hem via internet in Duitsland gekocht en  stel dat het aan de kabel ligt, waar vind ik dan zo gauw een nieuwe, want volgende week heb ik wel een complete set nodig bij de zomerweek van Thea in Frankrijk Download my pc Keeper 4.0.

En was het nu eigenlijk wel een goed idee om een volle maansviering (7 augustus) en een Sunday Morning Delight (6 augustus) na elkaar te plannen, daar heb ik helemaal niet over nagedacht Thank you nozaki. zo enthousiast ben ik over beiden. En zo meteen ga ik met mijn moeder op pad en dat is ook belangrijk. Misschien nog maar even doorschuiven dat van die kabels, ik kan ook niet alles tegelijk doen Download vmware vsphere 6.0. Ik kan natuurlijk ook gewoon niets doen. Het is zondag toch ook nog goed gekomen?

Zucht, en zo loop ik te wikken en te wegen en uit te stellen en voor me uit te schuiven, het probleem groter te maken, oneigenlijke argumenten erbij te slepen die er helemaal niets mee te maken hebben,  Ik heb er gewoon geen zin in Doom 1. En ja ik wil volgende week in Frankrijk geen stress over kabels die niet werken.

Dus, aan het werk, GAS EROP (zou een exvriendje van mijn dochter zeggen) Ark Unity.  Ik heb nog een dik uur om te testen.  Na een half uur is het helder. Alles werkt. Pfff, Wat was er nou aan de hand, wat kan het toch geweest zijn. Was het de stroomvoorziening  van de school, Misschien was het wel de heftige vollemaans energie die er afgelopen zondag al aan zat te komen, ha, ha, dat geloof je toch zelf niet, of wel 원펀맨 op?

Er is zoveel dat ik niet weet en nooit zeker zal weten. Gewoon maar weer zakken in vertrouwen, mijn ding doen vandaag en op zoek naar meer vrouwen die net als ik helemaal warm lopen voor dit nieuwe project: de volle maansviering Hey, download that means bass amplification. Mijn collega Pauline en Ella en Pragati (helpers op de zondagochtend) hebben er ook al veel zin in. Zo’n zin om met allemaal vrouwen samen te komen en te dansen en zo. Het EN ZO gaan we nog verder uitwerken. In mijn hoofd zie ik het al helemaal voor me.

Fijne dag. Love to see you shine

One Comment

  1. Pauline juli 11, 2017 at 8:09 am - Reply

    Lieve Rian, LIEFDEVOL GAS EROP en vuur. You can do it xx

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.