Home/Agenda/Workshops

La Gomera – A Magical Journey 6-13 juli 2019

I get ideas about what’s essential when packing my suitcase”.
Diane von Furstenberg

We maken een magische reis naar La Gomera en verblijven op de prachtige krachtplek Finca Argayall (Place of Light) op La Gomera. We dansen en Zijn. Acht dagen en zeven nachten lang worden we omringd door oceaan, zon, zand, bergen, bloemen en wind. Geelgebekte vogels roepen in de nacht. Wat belangrijk voor je is, toont zich. Daarmee ga je de dans aan. Alles communiceert, niets is wat het lijkt. In deze overvloed is de eenvoud. Magisch!

We dansen 5 dagen 5Ritmes in de fijne, zeshoekige dansstudio van Argayall tussen de mangobomen en bananenplantages. Elke ochtend dansen we drie uur, in de late middag nog eens twee uurOp dinsdag ben je vrij: Een dag om te rusten en van het eiland te genieten, misschien wel met een boot de oceaan op om dolfijnen te zien!

Samen met Pauline van Hezik, mijn dierbare 5Ritmes collega, bieden we je deze dansweek aan. De workshop start op zondag 7 juli en eindigt op vrijdagavond 12 juli. Je wordt verwacht op  zaterdag 6 juli voor de gezamenlijke openingsdans en avondmaaltijd en op zaterdagochtend 13 juli na het ontbijt staat het vertrek gepland.

Deelname aan de workshop bedraagt €375.
Bij aanmelding en betaling vóór 1 mei 2019 betaal je € 325.
Ook boek je via ons een arrangement op Argayall voor je overnachtingen en maaltijden, dit arrangement betaal je aan Argayall bij aankomst. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk: Alle arrangementen zijn per nacht, inclusief verwend worden met drie heerlijke vegetarische maaltijden per dag van zoveel mogelijk biologische en lokale producten. De reis naar La Gomera regel je zelf.

Heb je nog vragen? Laat het me weten.
Een uitgebreide informatiefolder is voor jou beschikbaar.

Ja, het wordt een magische reis…

Een samenwerking met Pauline van Hezik.

Voor meer informatie en aanmelden:
info@rian5ritmes.nl
paulinevanhezik@gmail.com

Beiden geaccrediteerd 5Ritmes® docent.
Pauline is ruimte scheppend, bezield, vurig, creatief, licht, met humor en ernst.
Rian is bevlogen, enthousiast, straight, creatief, luchtig, verbindend, grondig.