Journey through inner self

Hoe zorg je goed voor jezelf? Wat ervaar je in je lichaam. Wat denk je, wat voel je, hoe spreekt je hart? Welke saboterende gedachtenpatronen merk je op. Mogen je gevoelens er gewoon maar zijn?

We onderzoeken het in de dans, luisteren naar elkaar, delen erover via een inquiry.  Met humor en ernst. Een dansdag om (weer opnieuw) contact te maken met je kern, je stralende zelf.

Over Rian: “Naarmate ik ouder wordt kom ik meer in lijn met mijn lijf, emoties, gevoelens en gedachten. Lang heb ik gezocht naar bezieling in mijn leven. Steeds meer begrijp ik dat het er niet om gaat om mezelf te vinden maar dat ik mezelf mag zijn, dat het er niet om gaat hoe ik naar mezelf kijk maar dat ik kijk vanuit mezelf. 
De basis: goed voor mezelf zorgen heb ik door schade en schande geleerd. Intussen waardeer ik mijn lijf meer en meer en kan ik ervan houden. Ik leer beter luisteren naar de subtiele signalen van mijn lichaam. Niet al mijn gedachten te geloven en te bewegen vanuit mijn hart. Het geeft me innerlijke vrede, ruimte en vrijheid”.

De dans is de meest directe weg naar jezelf.

27 augustus 2022. 10-17.00 uur
Locatie: La Que Sabe, Voordijk 22, Sint Hubert
Jouw investering € 75,–
Aanmelden via info@rian5ritmes.nl

Neem mee: Flesje water, lekkere lunch voor jezlef, loszittende kleding in laagjes om in te bewegen en een extra laag om warm te blijven met deuren open.

Annuleringsvoorwaarden voor de workshops

  • Annuleren tot een week vooraf, 25% van je investering
  • Annuleren tot twee dagen vooraf, 50% van je investering
  • Annuleren een dag vooraf, op de dag zelf of niet annuleren, 100% van je investering.

Love to see you shine