Home/Agenda/Workshops

La Gomera – A Magical Journey (volgeboekt)

“All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware”
Martin Buber

Je gaat een magische reis maken tijdens je verblijf op de krachtplek Finca Argayall (Place of Light) op La Gomera. We dansen en Zijn. Acht dagen en zeven nachten lang worden we omringd door zee, zon, zand en saharawind. Vogels roepen in de nacht. Wat belangrijk voor je is, toont zich. Daarmee ga je de dans aan. Alles communiceert, niets is wat het lijkt. In deze overvloed is de eenvoud. Magisch!

We dansen 5 dagen de 5Ritmes in de fijne zeshoekige dansstudio van Argayall tussen de mangobomen en bananenplantages. Elke ochtend dansen we drie uur, in de late middag nog eens twee uur. Op dinsdag ben je vrij; een dag om te rusten en van het eiland te genieten, misschien wel met de boot de oceaan op om gegarandeerd dolfijnen te zien!

De workshop start op zondag 8 juli en eindigt op vrijdagavond 13 juli. Aankomst op zaterdag 7 juli voor de gezamenlijke avondmaaltijd. Vertrek is op zaterdagochtend 14 juli.

Deelname aan de workshop bedraagt € 375,–. Bij aanmelding en betaling voor 1 mei betaal je € 325,–. Daarnaast boek je een arrangement op Argayall. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Alle per nacht, inclusief verwend worden met drie heerlijk vegetarische maaltijden per dag van zoveel mogelijk biologische en lokale producten. Meer weten; bel, mail of vraag de uitgebreide brochure.

 

Ja, het wordt een magische reis…

Een samenwerking met Pauline van Hezik.

Voor meer informatie en aanmelden:
info@rian5ritmes.nl
paulinevanhezik@gmail.com

 

Beiden geaccrediteerd 5Ritmes® docent.
Pauline is ruimte scheppend, bezield, vurig, creatief, licht, met humor en ernst.
Rian is bevlogen, enthousiast, straight, creatief, luchtig, verbindend, grondig.

 

 

Persoonlijke workshop

Heb je iets te vieren en wil je dit graag doen met een dansworkshop, of wil je deelnemers aan jouw netwerk of persoonlijke kring kennis laten maken met de 5 ritmes, neem dan contact met me op om je wensen door te spreken. Dan maken we een programma op maat.

“Dit jaar wilde ik mijn verjaardag eens anders vieren; met alleen vrouwen om samen mijn (en hun) vrijheid te dansen in een workshop. Thema van de avond was “open je hart en dans je vrij”. Door de ongedwongen en uitnodigende begeleiding van Rian voelde iedereen zich al snel vrij om te bewegen. Met mooie oefeningen om jezelf te kunnen zijn in jouw dans en in verbinding met elkaar. Ik kijk terug op een hele bijzondere verjaardag”
Janneke

“Ook op feestjes is Rian een aanrader. Voor mijn 50e verjaardag heb ik Rian gevraagd een wave te verzorgen om de sfeer op de dansvloer er lekker in te krijgen. Het werd een heerlijke start, met een mooie balans tussen structuur en vrijheid passend bij de sfeer van een feest. Singels, ouders en kinderen, stellen en het feestvarken van de avond hebben een heerlijk uur gehad, waardoor er een mooie verbinding ontstond tussen alle gasten én de dansvloer ook de rest van de avond een druk bezochte plek werd”‘
Margje

Love to see you shine