Home/Agenda/Workshops
 

A Sacred Circle

In deze dansworkshop gebruiken we de cirkel als inspiratiebron dbd32 exe. De cirkel van dansers. De kracht van community. Een oeroud symbool. De cirkel als kompas. Noord en Zuid kun je vervangen door hemel en aarde, door geest en lichaam 리커버리 다운로드. Oost en West door ik en de ander.

De cirkel als een symbool voor je eigen leven, de wereld om je heen, het leven op deze aardbol. De cirkel kan je helpen om dingen te begrijpen Roll new client. Zie je zelf als een cirkel en kijk waar je staat. Kies soeverein je richting. Zet een punt, opnieuw en elke keer weer omdat de krachten van buiten zo sterk zijn dat een mens gemakkelijk zijn eigen grens over gaat 솔리드웍스 2015. Over de rand. Buiten de cirkel, en buiten adem terug naar het midden. Het midden: De mooiste en moeilijkste plek om te zijn.’(vrij gebruikt (en aangevuld) uit: Als jouw leven een cirkel is – Inez van Oord)

Persoonlijk, maatschappelijk en mondiaal zijn we op dit moment in transitie en staan we aan het begin van iets nieuws, iets groots, een ontwakend bewustzijn op wereldniveau Download The Impossible Boy. Wij, Pauline en Rian, voelen dat we willen dansen met deze tijd. Met een wereld in chaos, waar veel niet meer vanzelfsprekend is en veel verandert.

We nodigen je in deze workshop uit eerlijk te voelen, te delen en te dansen 영타 연습. Zo bouwen we met elkaar een positief en verbindend krachtveld waaraan we ons nog lang in 2022 kunnen opladen.

Praktische informatie – Locatie, informatie en aanmelding
Data                           Dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december 2021
Locatie                       Kapel van Het Gasthuis, Lidwinahof 70, Schijndel
Tijdstip:                      Elke dag: 10.00 – 17.00 uur 역전재판6. De deur is open vanaf 9.30 uur.
Jouw investering        Vroegboekkorting driedaagse workshop: € 210 als je vóór 1 december hebt aangemeld en betaald /daarna € 235 공익광고 다운로드.
Docenten                   Rian en Pauline zijn beiden geaccrediteerd 5Ritmes® docent.

Neem mee: Flesje water, loszittende kleding in laagjes om in te bewegen en een extra laag om warm te blijven met deuren open, bord/mok/bestek en lekkere lunch voor jezelf, schrijfmateriaal 파워 밀 2012.

Graag vooraf online aanmelden op www.paulinevanhezik.nl/5ritmes-workshops

Rian van Duijnhoven  06-26642181 | info@rian5ritmes.nl | www.rian5ritmes.nl
Pauline van Hezik       06-11864783 | pauline@paulinevanhezik.nl| www.paulinevanhezik.nl