Summer Breeze; For the love of it all

We vieren de zomer!
Een luchtige workshop aan het begin van de zomer. Een dansdag voor jou.  Ontspannen, tot rust komen, genieten van de mooie dansruimte, mededansers en de prachtige tuin waar je vanuit de dansruimte zo naar toe kunt dansen. De volheid van het leven vieren en bewegen op mooie muziek.

We reizen door het landschap van de 5 ritmes. Ik nodig je uit tot nieuwsgierigheid, helderheid, ontspannen loslaten, sprankeling en dankbaarheid. Soms in contact met mededansers, soms op jezelf of misschien wel met de hele groep. Er is een moment van zelfonderzoek. En telkens weer de aanmoediging om contact te maken met je lijf en expressie te geven aan wat er in je leeft.

Om zo momenten van volmaakt geluk te beleven, momenten waarop alles klopt en je samen valt met jezelf. En telkens als je in delen uiteen valt, je hoofd zich ermee gaat bemoeien, je vast dreigt te raken in denken, vooroordelen en je niet meer geniet van je beweging,  de uitnodig om terug te keren naar je lijf, te vertragen, je zelfliefde weer terug te vinden.  Simpel, eenvoudig en diepgaand.

Dans je mee?

Van harte welkom!

Zaterdag 6 juli 2024
Locatie: Dansherberg, Voordijk 22 Sint Hubert
10:00 – 17:00 uur
Breng mee: flesje water, makkelijk zittende kleding in laagjes om in te bewegen, lunch om te delen, eventueel schrijfmateriaal
Jouw investering 75,–
Aanmelden via info@rian5ritmes.nl. Je aanmelding is definitief na bevestiging en betaling.

Love to see you shine!