Home/Agenda/Workshops
 

Sacred Pause – 28, 29 en 30 december 

Give yourself permission to pause, to create sacred space, the space to consiously choose how you want to respond to any situation”
Dr. Debra Reble

Voor alweer het zevende jaar ben je welkom om met ons een Sacred Pause te nemen tussen Kerst en Oudjaar. Gewoontegetrouw is dit een moment om alles in jou te dansen, los te gaan laten en stil te worden dbd32 exe. Zodat vervolgens in jou iets nieuws geboren kan worden voor het komende jaar.

Wat een jaar was dit… Corona danste ons leven in.

Een jaar van stilleggen en chaos: verlamming, afstand houden, frustratie, verdriet en zorgen. Misschien ook een jaar van loslaten en op intuïtie gaan varen: ruimte om te luisteren en te handelen, een ander perspectief, nieuwe keuzes, confrontaties en inspiratie 리커버리 다운로드.

Wij voelen dat we willen aansluiten bij deze tijd. Bij een wereld in verwarring en waar veel niet meer vanzelfsprekend is en verandert. Want het heeft effect op ons. In de onderstroom maar ook in dagelijkse keuzes en consequenties.

Wat doet dit allemaal met jou? Wat vraagt het van jou? Wat is jouw oprechte en creatieve respons op wat in jouw leven, in de wereld, nu gebeurt Roll new client? Hoe was dat in 2020? Waar kies je voor in 2021?

Wij willen je in deze workshop uitnodigen eerlijk te voelen, te delen en te dansen. De lege ruimte te verwelkomen, in beweging te gaan en in contact te blijven. Zo bouwen we met elkaar een positief en verbindend krachtveld waaraan we ons nog lang in 2021 kunnen opladen.

Hoe mooi zal het zijn als jij erbij bent 솔리드웍스 2015!

Sacred Pause in een nieuw jasje – Corona voorzorgsmaatregelen 

  • We respecteren de 1,5 meter voorschriften. Voor wie het nodig heeft, er zullen een paar 1,5 meter bubbles op de dansvloer gereserveerd worden.
  • We zorgen dat de ruimte goed schoon is en doorgelucht wordt.
  • Er zullen twee ionisers in de zaal geplaatst worden. Deze zuiveren de lucht, samen goed voor 120 m2 Download The Impossible Boy.
  • Er zijn handreinigers en papieren tissues. De lichtknoppen en deurklinken maken we 2x per dag schoon.
  • Dit jaar zal er geen nest zijn waarin samen gerust kan worden. Wel kan je je eigen vacht/dekentje/sjaal meenemen om op een plekje te liggen.
  • In plaats van een potluck lunch breng je deze keer heerlijke dingen mee voor je eigen maaltijd 영타 연습.

Data: Maandag 28 t/m zondag 30 december 2020.  Vooralsnog hebben we de workshop gecancelled

Aantal deelnemers: 24

Prijs: Normale prijs € 225. Early bird…..aanmelden en betaling voor 1 november € 190 (incl. btw).

Annuleringsbeleid:

De workshop kan, na ontvangst van de bevestiging, tot maximaal 4 weken voor aanvang start geannuleerd worden 역전재판6. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht minus €50. Je kan wel zelf een vervanger zoeken. In geval van overmacht i.v.m. corona symptomen krijg je ook binnen 4 weken het bedrag terug minus €50. Er is in geen enkel geval restitutie van €50, tenzij we zelf de training moeten cancelen

Locatie, informatie en aanmelding

 

Pand 18, St 공익광고 다운로드. Josephstraat 18, Den Bosch

Elke dag: 10.00 – 17.00 uur, muziek is aan vanaf 9.45 uur

Neem mee: Flesje water, loszittende kleding in laagjes om in te bewegen en een extra laag om warm te blijven met deuren open, bord/mok/bestek en lekkere lunch voor jezelf, schrijfmateriaal, een symbool voor Oud en een symbool voor Nieuw.

 
 

 

 

Rian en Pauline zijn beiden geaccrediteerd 5Ritmes® docent 파워 밀 2012.

Pauline: Wise woman, wounded healer, levenskunstenaar. Licht en vurig, bezield en creatief, met humor en ernst
Rian: bevlogen, enthousiast, open,  creatief, luchtig, verbindend, grondig.

 
Bereikbaarheid Pand 18 

Pand 18 ligt midden in de stad en is goed bereikbaar 종이접기. 

Fiets: kan via de hoofdingang op de binnenplaats worden neergezet.
Trein: De locatie ligt op een kwartiertje lopen van het Centraal Station Den Bosch.
Auto: Parkeren in de parkeergarage tegenover (Sint Josephstraat) of in de parkeergarage Sint Jan, Hekellaan 25 (€ 2,20 per uur)
Eenvoudig en goedkoop is het om te parkeren op één van de Transferiumparken aan de rand van de stad. Binnen 5 tot 7 minuten ben je met de bus op de danslocatie.
Transferium Pettelaarpark. Elke 10 minuten. De bus stopt op de Parade. Dit is 500 meter van de dansplek. Transferium de Vliert, Elke 10 minuten. De bus stopt in de St. Josephstraat voor de deur van Pand 18. De kosten bedragen 4 euro per auto voor de gehele dag. 

 
 

Nieuwjaarsdans 1 januari 2021

Op vrijdag 1 januari 2021 openen we het jaar volgens traditie met een nieuwjaarsdans, een vuur en een drankje.
Tijd: 14.00 – 16.30 uur. 
Pand 18, Sint Josephstraat 18, Den Bosch.