Sacred Pause – 28, 29 en 30 december 

A sacred pause begins in this moment as you slow down and check in with yourself, still your body, listen to your breath, watch the waves of thoughts, sensations and emotions, and have compassion for yourself”
(Lisa E. McCrohen)
Alweer het zevende jaar is er de SACRED PAUSE tussen Kerst en Oudjaar, samen met mijn collega Pauline van Hezik. Een driedaagse dansworkshop voor ieder die alles wil vertregen en alles wil dansen. Drie intieme dansedagen voor de dans met jezelf en in de groep verbonden zijn. verstillen en uitrazen, alles is welkom. Traditiegetrouw is er een nest; een grote, zachte rustplek waar je even helemaal mag zijn en niets hoeft.
We kijken terug naar 2020 dat bijna achter je ligt. Tijd voor reflectie en dankbaarheid. De lessen, de cadeautjes, de zaadjes die zijn geplant. We kijken in de richting van 2021 dat voor je ligt. Wie wil je zijn en wat wil je oogsten? Vanuit welke kwliteit? Welke intentie wil je zetten? De tijd ertussen, oz o belangrijk, het dansen in ZIJN. De ontvankelijke en lege ruitme war je het niet oeft te weten. We werken met verdiepende vragen (inquiry), beeld en collage. We dansen in een levensgrote spiraal, naar binnen, naar buiten. Dit is ons overgangsritueel van 2020 naar 2021.
Hoe mooi zal het zijn als jij erbij bent.
Locatie, informatie en aanmelding
Pand 18, St. Josephstraat 18, Den Bosch
Je schrijft je in voor de hele workshop. Anders dan voorgaande jaren is het niet mogelijk om een losse dag mee te dansen.
Elke dag: 10.00 – 17.00 uur, muziek is aan vanaf 9.45 uur
Neem mee: Flesje water, loszittende kleding in laagjes om in te bewegen, lunch om te delen. bord/mok/bestek, schrijfmateriaal en al het overige dat je nodig hebt.
Jouw investering: € 185 vroegboekkorting als je voor 1 december hebt aangemeld en betaald. Daarna betaal je € 215. Graag vooraf aanmelden. Dit kan via info@rian5ritmes.nl of paulinevanhezik@gmail.com

Rian en Pauline zijn beiden geaccrediteerd 5Ritmes® docent.
Pauline is ruimte scheppend, bezield, vurig, creatief, licht, met humor en ernst.
Rian is bevlogen, enthousiast, open,  creatief, luchtig, verbindend, grondig.
Bereikbaarheid Pand 18 

Pand 18 ligt midden in de stad en is goed bereikbaar. 

Fiets: kan via de hoofdingang op de binnenplaats worden neergezet.
Trein: De locatie ligt op een kwartiertje lopen van het Centraal Station Den Bosch.
Auto: Parkeren in de parkeergarage tegenover (Sint Josephstraat) of in de parkeergarage Sint Jan, Hekellaan 25 (€ 2,20 per uur)
Eenvoudig en goedkoop is het om te parkeren op één van de Transferiumparken aan de rand van de stad. Binnen 5 tot 7 minuten ben je met de bus op de danslocatie.
Transferium Pettelaarpark. Elke 10 minuten. De bus stopt op de Parade. Dit is 500 meter van de dansplek. Transferium de Vliert, Elke 10 minuten. De bus stopt in de St. Josephstraat voor de deur van Pand 18. De kosten bedragen 4 euro per auto voor de gehele dag. 

Nieuwjaarsdans 1 januari 2020

Op woensdag 1 januari 2020 openen we het jaar volgens traditie met een nieuwjaarsdans, een vuur en een drankje.
Tijd: 14.00 – 16.30 uur. 
Pand 18, Sint Josephstraat 18, Den Bosch.
Aanmelden niet nodig.
Jouw investering € 17,50 (geen strippenkaart)