Sweat Your Prayers

 

Met ingang van 2018 geen SYP meer.

Soul Space – 15 september

Een dagworkshop in samenwerking met Marianne van Oorschot.  Een mooie combinatie van dans en zang op een prachtig industriële locatie in Veghel. We vertoeven in drie authentieke ruimtes. Dansen van de de vijf ritmes in een unieke dansstudio op de derde verdieping (met lift bereikbaar) waar je een prachtig panorama hebt over het terrein en het dorp. De lunch gebruiken we in het museum SieMei van Stichting Cultureel Erfgoed. De middag bevrijden we onze stem in een oude graansilo. Een magische plek waarin je betoverd wordt door een bijzondere akoestiek.

Muziek, dans, beweging, zang en vibraties hebben een positieve invloed op ons denken, voelen, emoties en handelen. Het brengt beweging in ons energiesysteem. Laat de muziek in je komen en in je bewegen, dans om vrij te worden in lichaam en geest, zodat je levensenergie gaat stromen en er ruimte komt om jouw unieke zelf te bekrachtigen. Ontdek jouw klank en ervaar hoe jou stem, ademhaling en lichaam prachtige instrumenten zijn om je te bevrijden, je eigen ruime in te nemen en in je kracht te gaan staan.

De plek waar we dansen geeft je een gevoel van ruimte. De ronding en akoestiek van de graansilo geven je een geborgen gevoel en kan je verwonderd worden door je eigens tem. De samenklanken van de groep die samenvloeien zijn indrukwekkend. Het is een gevoel wat niet in woorden uit te drukken is, je kan het alleen ervaren. Er is ruimte voor jouw individuele klank.

Wanneer: zaterdag 15 september 2018
Locatie: CHV Noordkade, Verlengde Noordkadde 10-12, 5462 EH  Veghel (gratis parkeren). Voor navigatiesysteem: NCB-laan 52 A
Tijdstip: 10.00-17.00
Jouw investering € 75,–. Vroegboekkorting tot 1 augustus 2018 € 65,–. Je aanmelding is definitief na betaling en kan via info@rian5ritmes.nl
Breng mee: lunch om te delen met elkaar, flesje water, gemakkelijk zittende kleding in laagjes om in te bewegen, fleecedekentje om over je heen te leggen.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Dancing Voice

Een samenwerking met Marianne van Oorschot. Dansen en zingen zijn twee prachtig aanvullende manieren om uitdrukking te geven aan je zelf. Het begint elke keer weer met luisteren naar jezelf en daar gehoor aan geven. Zowel de dans als het werken met de stem brengen je bij je innerlijke kracht en je authentieke zelf. Volmondig JA zeggen tegen al wat is.

We starten de dag met lichaamswerk, beweging en dans en maken kennis met klank en beweging. In de middag werken we met de stem, de innerlijke klank in jezelf ontdekken, expressie geven wat er in je leeft. Dit doen we door te spelen met klanken, melodielijnen, mantra’s. Genieten van de verbindende klank van de groep die ontstaat. Ook zal de stem ons in beweging brengen. Je hoef niet te kunnen dansen of zingen om mee te kunnen doen. Alles mag bestaan, ook als je alleen wil ervaren.

Datum: zaterdag 3 februari 2018
Locatie: in de sfeervolle kapel van het Gasthuis, Lidwinahof 70, Schijndel (gratis parkeren)
Tijdstip: 10.00 – 16.30
Jouw investering:€ 75,–
Aanmelden via info@rian5ritmes.nl of via info@mariannevanoorschot.nl

Breng mee: lunch om te delen, flesje water, gemakkelijk zittende kleding in laagjes om in te bewegen, kussentje, fleecedekentje om over je heen te leggen en sloffen of dikke sokken